9788259048110 medium

Legjenda e Uritur e Fjetur (eBook)

by (Author)

 • 14,937 Words
 • 300 Pages

Historia klasike e një mësuesi mbizotërues të shkollës dhe qyteti i përhumbur në të cilin jeton.

Ai beson se tregimet e shpirtrave dhe tregimet e magjisë që ai ka dëgjuar dhe lexuar. Ai është i impresionuar veçanërisht nga përrallë e një kalorës spektakël pa kokë, i cili tha se për të ndjekur këtë zonë. Crane është gjithashtu mercenare; ai gjykon Katrina Van Tassel kryesisht për shkak se ajo është e bija e një fermeri të pasur dhe pritet të marrë një trashëgimi të madhe. Abraham Van Brunt është rivali xheloz i Crane, një favorit lokal dhe një kalorës i nxituar i cili shpesh luan truket për mësuesin e shkollës. Një natë vonë, kur Ichabod Crane rides në shtëpi nga një parti në shtëpinë e Katrinës, ai befas befasohet nga një kalorës i pamëshirshëm pa frymë ...

Historia klasike e një mësuesi mbizotërues të shkollës dhe qyteti i përhumbur në të cilin jeton.

Ai beson se tregimet e shpirtrave dhe tregimet e magjisë që ai ka dëgjuar dhe lexuar. Ai është i impresionuar veçanërisht nga përrallë e një kalorës spektakël pa kokë, i cili tha se për të ndjekur këtë zonë. Crane është gjithashtu mercenare; ai gjykon Katrina Van Tassel kryesisht për shkak se ajo është e bija e një fermeri të pasur dhe pritet të marrë një trashëgimi të madhe. Abraham Van Brunt është rivali xheloz i Crane, një favorit lokal dhe një kalorës i nxituar i cili shpesh luan truket për mësuesin e shkollës. Një natë vonë, kur Ichabod Crane rides në shtëpi nga një parti në shtëpinë e Katrinës, ai befas befasohet nga një kalorës i pamëshirshëm pa frymë ...


 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
:
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
:
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
Average Reading Time Login to Personalize

Legjenda e Uritur e Fjetur

No reviews were found. Please log in to write a review if you've read this book.

Item added to cart

9788259048110 bookshelf
Legjenda e Uritur e F...
$1.99
QTY: 1

9788259048110 bookshelf

Write a Review for Legjenda e Uritur e Fjetur: The Legend of Sleepy Hollow, Albanian edition

by Washington Irving

Average Rating:
×

Legjenda e Uritur e Fjetur has been added

Legjenda e Uritur e Fjetur has been added to your wish list.

Ok