9781087808048 medium

Pranyatan Kamardikan, Konstitusi, lan Hak Asasi (eBook)

by (Author)

  • 7,640 Words
  • 300 Pages

Pranyatan Kamardikan minangka salah sawijining dokumen sing paling penting ing sejarah Amerika Serikat.

Iki minangka tumindak resmi sing dijupuk kabeh 13 koloni Amerika ing nyatakake kamardikan saka pamrentah Inggris. ... Perang antara koloni lan Inggris Raya diarani Perang Revolusi Amerika (1775-1783).

Pranyatan Kamardikan minangka salah sawijining dokumen sing paling penting ing sejarah Amerika Serikat.

Iki minangka tumindak resmi sing dijupuk kabeh 13 koloni Amerika ing nyatakake kamardikan saka pamrentah Inggris. ... Perang antara koloni lan Inggris Raya diarani Perang Revolusi Amerika (1775-1783).


  • 0
    0
  • 1
    1
  • 2
    2
  • 3
    3
  • 4
    4
  • 5
    5
  • 6
    6
  • 7
    7
  • 8
    8
  • 9
    9
  • 0
    0
  • 1
    1
  • 2
    2
  • 3
    3
  • 4
    4
  • 5
    5
  • 6
    6
  • 7
    7
  • 8
    8
  • 9
    9
  • 0
    0
  • 1
    1
  • 2
    2
  • 3
    3
  • 4
    4
  • 5
    5
  • 6
    6
  • 7
    7
  • 8
    8
  • 9
    9
:
  • 0
    0
  • 1
    1
  • 2
    2
  • 3
    3
  • 4
    4
  • 5
    5
  • 6
    6
  • 7
    7
  • 8
    8
  • 9
    9
  • 0
    0
  • 1
    1
  • 2
    2
  • 3
    3
  • 4
    4
  • 5
    5
  • 6
    6
  • 7
    7
  • 8
    8
  • 9
    9
:
  • 0
    0
  • 1
    1
  • 2
    2
  • 3
    3
  • 4
    4
  • 5
    5
  • 6
    6
  • 7
    7
  • 8
    8
  • 9
    9
  • 0
    0
  • 1
    1
  • 2
    2
  • 3
    3
  • 4
    4
  • 5
    5
  • 6
    6
  • 7
    7
  • 8
    8
  • 9
    9
Average Reading Time Login to Personalize
  • Released:
  • Categories: History
  • Language: Javanese
  • Publisher: Classic Translations
  • ISBN-10: 1087808049
  • ISBN-13: 9781087808048

Pranyatan Kamardikan, Konstitusi, lan Hak Asasi

No reviews were found. Please log in to write a review if you've read this book.

Item added to cart

9781087808048 bookshelf
Pranyatan Kamardikan, ...
$1.99
QTY: 1

9781087808048 bookshelf

Write a Review for Pranyatan Kamardikan, Konstitusi, lan Hak Asasi: Declaration of Independence, Constitution, and Bill of Rights, Javanese edition

by Thomas Jefferson

Average Rating:
×

Pranyatan Kamardikan, Konstitusi, lan Hak Asasi has been added

Pranyatan Kamardikan, Konstitusi, lan Hak Asasi has been added to your wish list.

Ok