WASHINGTON IRVING
Uneliaisesta Ontto
Klassinen tarina yliluonnollisesta opettajasta ja kummituskaupungista, jossa hän asuu.Hän uskoo, että hän on kuullut ja lukenut noituuden haamuja ja tarinoita. Hän on erityisen vaikuttunut tarinasta spektrisestä päähän ratsastajasta, joka sanoi vaivattavan aluetta. Nosturi on myös palkkasoturi; hän kohtaa paikallisen tytön pääasiassa siksi, että hän on rikkaan maanviljelijän tytär ja sen odotetaan saavan suuren perinnön. Abraham on kilpailija, paikallinen suosikki ja ihottuma hevosmies, joka usein pelaa temppuja kouluhallinnassa. Myöhään eräänä iltana, kun hän ratsastaa kotiin Katrinan kodin juhlista, hän on yhtäkkiä peloissaan kummallisesta päämiehestä.
List Price: $1.99 (Final bulk discount pricing is based on quantity)
ISBN: 9789111615518
Uh oh. It looks like this title is out of stock.
Did you know eBooks never run out? It's true. We have millions of titles available right now. You can download an eBook in seconds.

Why eBooks are the Smart Way to Go

Deep bulk discounts and $0 in shipping costs means you save big with bulk eBooks. Plus, eBooks are typically cheaper than print books.
Distribute your eBooks via text message, email, social media, and more using redeemable eBook codes. Users can get their eBook instantly.
Receive Readership Analytics & Redemption Reports for proven engagement and user data, including name and email address.
Read from the convenience of our web reader or download the BookShout app on your favorite smart device to read anywhere.
Want to make the smart switch to eBooks? CLICK HERE
Not convinced yet? No problem. We can still get you the print books you need. Fill out the request form below and a member of our sales team will be in touch quickly.

Request Bulk Purchase:
Book Format*
Book Quantity*
How will the books be used?*


Interested in Gift Cards?
9789111615518 medium Bulk gift card c973c6294bb562c572cc09448c6304915953cb77b337c63c74b0d98ee2f3afc7
Benefits
Plastic Cards are standard Gift Card Size (3.375” x 2.125”). Cards can include scratch-offs over the redemption code. Cost less than distributing/shipping Print books. Great for Events, Churches, Schools, Authors, etc.