9789878972060 medium

Vrasja në Lidhje (eBook)

by (Author)

 • 70,766 Words
 • 400 Pages

Në një fushë golfit francez, një milioner gjendet në shpinë ... Një thirrje urgjente për ndihmë sjell Poirot në Francë. Por ai arrin shumë vonë për të shpëtuar klientin e tij, trupi i të cilit brutalisht thikë tani shtrihet përballë poshtë në një varr të cekët në një fushë golfi. Por pse është i vdekuri i veshur me mbulesën e djalit të tij? Dhe kush ishte letra dashuri e pasionuar në xhep? Para se Poirot të mund t'i përgjigjet këtyre pyetjeve, rasti kthehet i përmbysur me zbulimin e një kufome të dytë, identike të vrarë ...

Në një fushë golfit francez, një milioner gjendet në shpinë ... Një thirrje urgjente për ndihmë sjell Poirot në Francë. Por ai arrin shumë vonë për të shpëtuar klientin e tij, trupi i të cilit brutalisht thikë tani shtrihet përballë poshtë në një varr të cekët në një fushë golfi. Por pse është i vdekuri i veshur me mbulesën e djalit të tij? Dhe kush ishte letra dashuri e pasionuar në xhep? Para se Poirot të mund t'i përgjigjet këtyre pyetjeve, rasti kthehet i përmbysur me zbulimin e një kufome të dytë, identike të vrarë ...


 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
:
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
:
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
 • 0
  0
 • 1
  1
 • 2
  2
 • 3
  3
 • 4
  4
 • 5
  5
 • 6
  6
 • 7
  7
 • 8
  8
 • 9
  9
Average Reading Time Login to Personalize

Item added to cart

9789878972060 bookshelf
Vrasja në Lidhje: The ...
$1.99
QTY: 1

9789878972060 bookshelf

Write a Review for Vrasja në Lidhje: The Murder on the Links, Albanian edition

by Agatha Christie

Average Rating:
×

Vrasja në Lidhje has been added

Vrasja në Lidhje has been added to your wish list.

Ok